Monday, 27 June 2011

Thursday, 23 June 2011



Hari ni berjaya siapkan danish ngan shasha punya spiderman dan hello kitty.


  

Sempat pose

Yang ni pun nak pose gak.

Sunday, 19 June 2011

Hah yang ni kita nya sendiri..... broadband case....

dari depan... broadband tak leh lepas.

dari belakang....


kalau kita pakai sarung tak terlepas (tergantung)

Hah yang ni pun sama pen drive case...... design sendiri tu...

Pun sama kalau guna tak terlepas.....
Hari ni berjaya menghasilkan order jenny & aishah..... handphone case domo.... sebenarnya kain dan barang kak pet punye .... kita tolong jahitkan je... hehehe



Ini sebenarnya lebihan kain felt buat handphone case tu.... boleh dapat key chin & bunga sepit rambut.....

Sunday, 12 June 2011

hmmm hari ni berjaya menghasilkan beberapa krat tangan guna kain felt.... order on line ngan kak pet ni... kat sini kita selit kat gambar....


  


Thursday, 9 June 2011

PENSEL CASE DARI PITA PELEKAT

Hari ini kita tak masak. Masak nasi je husband beli lauk siap kat luar.... jadi kita sempat juga le buat craf... pensel case guna pita pelekat...... bila dah siap boleh pulak pelbagai kan saiz... boleh guna untuk lain plak.... hmm kat bawa ni gambarnya....



Wednesday, 8 June 2011

PERGI KENDURI KERJA KAHWIN PAK AM & MAK MON & ADIK IPAR WATIE


Dah lama tak jenguk blog... busy....hmm apa nak cite ek....
oooo hari tu hari ahad (5/6/2011) gi keje kahwin... kul 2 baru mak mentua ngan bapa mentua datang kat rumah nak gi keje kawin sama2... diorang bawak wawa ngan wak mus...(sambil tu sempat gak bawak kepek yang abang order banyak lak tu). Mula2 kita orang gi rumah watie dulu.... sekejab je kat sana (tapi makan gak....hehe tu pun tanya dulu lembu ke kambing takut kena macam itu hari migran). Lepas tu terus gi rumah pak am.... kat situ lagi la lama maklum la banyak sedara kenal... danish ngan shasha jangan cakap la.... nampak atuk dia terus nak ikut atuk dia... kita orang laki bini je satu kete...
Tapi kan ade bende kelakar terjadi... masa nak balik tu nak gi salam mak mon (salam kaut la kan) boleh tersalah salam kaut kat kakak dia... muka lebih kurang plak tu... terkelam kelibut orang tua tu pulangkan sampul aku... hehehe yang aku pulak boleh tak perasan... masa tu pun terpikir gak apasal mak mon ni tukar2 baju... hehehe lawak tul.... masa keluar tu terserempak le kak ipar kak ngah (kak long dengan suami dia)...
Ini je la untuk hari ni... lain kali update lagi.... ;-)